Sweat baby sweat

Huh hellettä,

Sanokaa mitä sanotte, mä rakastan tätä tropiikkia miksikä Suomi on nyt tänä kesänä muuttunut. Ilmatieteenlaitos on mitannut yli 50 hellepäivää, HALLELUJA!!! Monille helteet on olleet liikaa ja kotona oleilu on käytännössä mahdotonta varsinkaan jos ei ole tuulettimia tai ilmastointia helpottamassa. Mä oon kuitenkin keksinyt monta positiivista asiaa mitä nää (välillä tuskastuttavat) helteet tekee! Posin kautta eiks ni?! 😉

☀️Kotityöt muuttuu cardiotreeniksi, hiki virtaa hulluna pelkästä tiskikoneen tyhjentämisestä tai pyykkäämisestä. Siihen vielä imurointi päälle niin päivän hot pilates on tehty, ihan omissa kotioloissa.

☀️”Ei tarvitse” kokata kotona. Hellan tai uunin ääressä työskentely on saunomisen jälkeen viho viimeinen juttu mitä kotona haluaisin tehdä. Raikkaat salaatit ei onneksi tarvitse hardcore ”kokkaamista” ja ulkona syöminen (kirjaimellisestikin) on sellaista hupia mitä voi aika vähän Suomen ilmastossa harrastaa.

☀️Lakanoiden vaihtaminen on super nopeeta, harvalla on varmaan peittona pussilakanaa paksumpaa joten lakanat pesuun ja uudet vaan tilalle. Easy af!

☀️Kuulas ja ihana glow on kasvoilla j a t k u v a s t i. Tällästä hohdetta kun ei marraskuussa saada kasvoille paitsi hehkuhohtoglow- voiteilla 😉 Hikoilevat kasvot näyttävät ihanan terveiltä, eikö totta?? 😀

☀️Mökkeily on kerrankin samaa mitä lapsuudessa! Päivät pitkät voi uida ILMAN SAUNOMISTA ja kulkea kesävaatteissa. Tuntuu että viime vuodet mökeillä on kuljettu samanlaisissa vaatteissa kesät talvet….

☀️Aurinko vaalentaa hiuksia kivasti, tälläistä luonnon makeoveria ei voi talvella kokea ellei matkaa toiselle puolelle palloa

☀️ Ei tarvitse kantaa takkia! Tää on yks mun lempiasioista, vaikka rakastankin takkeja niin niiden kantaminen (nehän on aina niinn”sairaan raskaita”??) on kyllä sellainen pain in the ass…

☀️Säästö! Varmasti moni tykkää kesällä matkustaa ulkomaille, etelän lämpöön. Eipä tarvitse sitä reissua välttämättä tänä kesänä toteuttaa kun Pohjolassakin porottaa niin ihanasti! Yömyöhälläkin kaduilla kävely tuntuu siltä kuin olisi keskellä kuuminta eteläeurooppalaista kaupunkia. Nizzalarppaus onnistuu Suomessakin, parasta!

☀️Vaatteet kuivuu hullun nopeesti, jos siis ulkona on mahis niitä kuivattaa. Mun kauluspaita jota käytän lähes joka päivä meidän esityksissä kuivui partsilla henkarissa vartissa.

 

 

Eli, toivotaan nyt pliis että nää once in a lifetime helteet nyt vielä elokuun jatkuisi, eiks ni!!!!

 

 

<3: Johanna

4 thoughts on “Sweat baby sweat”

  1. Joo vielä saa jatkua helteet, osataan sit nauttia syksyn pimeistä sateisista illoista ! Ja mulla vielä 2vko lomaakin edessä niin ei muuta kuin +27tervetuloa! ?

  2. Ihana kesä ja aurinko! 🙂 Hei pakko kysyä, millainen ruskea luomiväri sulla on käytössä (instastorien puolella), merkki/sävy? vaikuttaa juuri sellaiselta mitä oon etsinyt?

    Mukavaa viikkoa!

    1. Moikka, se on ikivanhasta h&m paletista sellainen pronssinen luomari. Oon saanut sen paletin yläasteella kaverilta synttärilahjaksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *