5X Kaveri ja yks pikku raivari (itselle)

Moikka <3

 

Tänään. 20.2 oli ristiriitaisten tunteiden päivä. Oli ihanaa mutta myös iltapäivällä ärsytystä ja kiukkua.

Aamupäivä kyllä lähti aivan ihanasti käyntiin.
Join aamukahvit ihanassa ja energisessä palaverissa, sen jälkeen mentiin Saran kanssa äänittämään studiolle Papupadan uusia jaksoja.
Jaksoista ja äänityssessareista jäi jotenkin aivan mielettömän hyvä fiilis ja suunniteltiin tulevaa kevättä vielä lounaan parissa äänitysten jälkeen.

Iltapäivällä mentiin vielä tsekkaamaan podcastkollegamme Mariannan Bubbleroomille suunnittelema mallisto, aivan super ihania ja kesäisiä (ja keväisiä) vaatteita. Ne tulevat kaikki huomenna 21.2. Bubbleroomin sivuille myytäväksi. Voisiko söpöjen ilmapallojen ja ihanan tunnelmallisen tapahtuman jälkeen olla mitenkään kiukkuinen tai huonolla päällä? No näköjään voi.

Iltapäivällä jotenkin iski väsymys, vähän kiukku ja ärsytys. En oikein keksinyt mitään kunnon syytä, tuntui vaan jotenkin että itse ärsytin itseäni. Oma peilikuvani vaan ärsytti mua.
Kai tää on jotain menkkojen jälkeistä hormonihourailua, aika harvoin käy näin mutta tänään oli sellainen päivä.

Otin todella minit tehopäikkärit (10min!) ja painuin mumisten nyrkkeilytunnille. Onneksi menin ja fiilis kyllä parani huomattavasti.
Lajitestausvideollani naurahdan ja sanon että tunnilla on kiva purkaa aggressioita, vaikka koenkin etten ole mikään vihainen henkilö.
No tänään olin, en ehkä vihainen mutta jotenki huono fiiliksinen.
Säkin mätkiminen sillä voimalla mitä mun herneistä lähti oli paras keino pieneen ketutukseen.

Mentiin vielä nyrkkeilysiskon aka fight club jäsen nro. 2:sen ja parin muun kaverin kanssa illaksi Sushibar & Wineen parantamaan maailmaa eli kaikki vuorotellen listasi omat ärsytyksensä.
Onneksi ei mennyt ihan täysin paasaamiseksi, oli meillä ihan hauskaakin. 😀

Nyt tulin kotiin ja mietin että olikohan mulla mitään kuvia tältä päivältä? Kai tuolta puhelimesta jotain löytyy! Meen tänään kerrankin aikasin nukkumaan kun poikaystäväni kyttää fudista kaverinsa luona. Yleensä meidän tyypillinen ilta menee niin että katotaan Game of Thronesia siihen asti että toinen vaatimalla vaatii edes pieniä yöunia ja sammuttaa telkkarin.

Tänään mä aion mennä suoraan sänkyyn ja lukea kirjaa. Vaikka miestäni rakastankin, enkä tiedä mitään kivempaa kuin nukahtaa tämän kainaloon, on todella ihanaa välillä ottaa tämmöistä ihan omaa aikaa. Tykkään esim. hillua ympäri kämppää ilman rihman kiertämää itseruskettavat kuivuen.

Huomenna lähdenkin Turusta Viking Gracen kyydillä kohti risteilyä ja Tube game show’ta, jännittää pikkasen… Mutta nyt, unten maille!

 

Ihanaa ja armollista loppuiltaa tyypit <3

 

/ Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *