Aallonmurtajat

Oltiin viime viikolla tekemässä hauskinta asiaa mitä näillä helteillä voi tehdä, nimittäin ajamassa vesiskoottereita!

Tein viime vuonna Helsingin vesijettien kanssa yhteistyövideon (#ROHKEE  joka löytyy tästä!) ja viime kesältä jäi lahjakortti joka oikeutti vielä 2h ajelun jeteillä. Oltiin pikemminkin aalloilla ratsastajia kuin murtajia,  välillä mua pelottikin se hyppely. Startattiin kaksi päällä yhdellä vesiskoballa Aurinkolahden rannasta ja huristeltiin sillä ympäri ämpäri vesistöä ja päädyttiin lopulta Suomenlinnaan. Ei rantauduttu ollenkaan mutta ajeltiin siellä ympyrää ja pysähdyttiin paluumatkalla Laajasalon rantojen läheisyyteen uimaan. Oikeastaan mä kaaduin siitä vesiskootterin päältä veteen kun ihana poikkikseni päätti kaasuttaa tahalleen juuri sillä hetkellä kun olin hyppäämässä veteen. Kiltti poika.
                                       

Mä ihan vaan vähän pelkään syviä vesiä ja meen helposti sellaseen hukkumispaniikkiin vaikka osaankin uida. Ei siinä oikeesti syvää ollut mutta oli se silti epämukavaa, tosin kivasti se virkisti. Mä uskalsin ajaa kovimmillaan kuuttakymppiä mutta sporttivaihteen kun pisti silmään sai vauhdin nousemaan jopa 80km/h. Tässä vaiheessa mä puristin toisella kädellä sivussa olevia kahvoja ja toisella Immua vyötäröltä. Se tuntui tukevimmalta kombolta. Kuliksessa työskentelevä ystäväni tuli moikkaamaan meitä tauolla duunipaikkansa edessä olevaan satamaan ja Immu kävi hänenkin kanssaan pikku kierroksen heittämässä. Mä jäin laiturille biksut päällä kaverin kulkulupa kädessä hengailemaan. Onneksi ei kukaan ystäväni kollega tullut kyselemään että mitäs helkkaria täällä tapahtuu. Kai sitä ihminen saa ruokkiksensa käyttää vaikka vesiurheillen?

 

Oli aivan sairaan siistiä, kaksi tuntia meni ihan hujauksessa. Todella lämmin suositus Helsingin vesijetille jotka löytyy instagramista nimellä @helsinginvesijetti 🙂 Täydellinen synttärilahjaidea vauhtihirmulle frendille!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *