Ei paniikkia


Otsikon biisi viittaa yhteen lempparibändini biisiin, tietääkö joku kyseisen yhtyeen? Kyseessä on siis Scandinavian music group ja heidän biisi Ei paniikkia kuvaa hyvin mun fiiliksiä at thö moument. Eilen olin ekaa kertaa ikinä nk. live keikalla, esiintymässä siis täysin omana itsenäni. Olin viime vuonna Puhdistamon pisteellä vetämässä smoothiekoulua mutta ei siinä hirveesti mun omaan henkilökohtaiseen presenssiin keskitytty. Raision kauppakeskus Myllyssä oli eilen 17-vuotis syntymäpäivä, meillä oli ZoneVD:n Joonan kanssa kunnia olla vierailemassa kyseisellä paikalla. Ihanan herttainen Helena haastatteli meitä Myllyn instaan tulleilla kysymyksillä ja lopuksi oli vielä meet & greet jossa otettiin selfieitä ja kirjoteltiin nimmareita. Kaikki meni todella hyvin ja nappiin, ainoa miinus tuli kipeistä poskista. Sai nimittäin hymyillä niin leveetä hymyä koko tuon ajan.

Kotimatkalla fiilistelin tapahtunutta, mitä ihmettä oikeen tapahtui viimeisen parin tunnin aikana. Vaikka kaikki meni tosi hyvin ja järjestelyt ja kuljetukset  (pikapikaa Turun linja-autoasemalle aikaisempaan bussiin kiireessä..) onnistui hyvin niin oli silti vähän epäuskoinen olo. Mua jännitti aluksi että tuleeko ketään, ja jotenkin epäilin olisiko mun läsnäolo siellä turhaa. Joonalla kuitenkin niin vahva kontakti omiin seuraajiinsa joita kuitenkin on , no , todella reilusti enemmän kuin minulla.

Kannatti kuitenkin lähteä koska aivan todella sydämellisiä kohtaamisia mahtui tuohon iltaan. Erityisesti mieleen jäi oman ikäiset mimmit jotka tapahtuman päätteeksi tuli höpöttelemään niin iloisina ja aidosti läsnäolevina. Otettiin ig stooriin toistemme seuraajille terkkuja ja selfieitä. Ne tytöt oli aivan ihania. Tää on tavallaan niin kamalan kummallista tää koko some, mut samaan aikaan tosi silmiäavaavaa. Tuntuu tavallaan siltä että ois enemmän kavereita, vaikka ei sillä että omista ystävistä ei olisi tarpeeksi. Välillä meinaa tehdä tiukkaa nähdä kaikkia! Sain myös ihania piirrustuksia (!) parilta pikkutytöltä ja Zonelle tuotiin kans vaikka ja mitä insideläppiä ja muumitikkareita 😀

Olin aivan helkkarin väsynyt kun pääsin kotiin, päiväni alkoi siis I love me -messuilta aamu kymmeneltä, sieltä yhden jälkeen äkkiä kotiin ja kamat kasaan, kipin kapin Kamppiin ja Hesestä take away evästä ja bussiin. No eipähän kerennyt Hesen soijatortilla mukaan kun tuli niin kiire bussiin ja sen vääntämisessä meni niin kauan. Bussin etsiminen oli kanssa aikamoinen shöw… Mulla luki lipussa pelkkä Raisio enkä osannut trackata aikataulu screeniltä että mikäs se näistä on.
Lopulta hyppäsin intuitiolla Raumalle menevään dösään (jossa luki että pysähtyy myös Turussa, eli pakko olla niillä main Raisiokin!) Kerettiin puolisen tuntia köröttää kunnes kuului jäätävä PAMAUS ja bussin etuoven ikkuna tuli sisään, siinä oli ollut jotain pientä halkeamaa jonka piti kestää .. ? No, se sitten hajosi ja odoteltiin lähimmällä levähdyspaikalla puolisen tuntia uutta dösää. Meinasi siis tulla pikkanen kiire 😀 Onneksi kerkesin Myllyyn kuitenkin hyvissä ajoin. Keikka oli kasin pintaan ohi ja siitä sit kiiruhdettiin Turkuun että kerkeisin 20.20 lähtevään Helsingin bussiin. Kiitos vielä tapahtumanjärjestäjälle joka ystävällisesti heitti minut bussille <3
Kotimatkalla kuuntelin musiikkia, katselin youtubevideoita ja haaveilin. Vaikka olin tosi väsynyt, oli hirmu onnellinen olo. Kivoja juttuja tapahtuu koko ajan, empä olisi pari vuotta sitten uskonut että tää omien hönöjen videoiden tekeminen voisi viedä tähänkin pisteeseen. Vaikka esiinnynkin työkseni, jännittää omana itsenä oleminen aina ihan hulluna. Esim Kokkisota (jakso tulee muistaakseni marraskuun puolella?)  jännitti mua ihan hulluna vaikka siinä ei tavallaan ole YHTÄÄN MITÄÄN kummallista, siinä ei testata mun älykkyyttä tai kysellä minä vuonna Risto Ryti toimi pressana. Opettelin pressarimpsua eräänä kesänä lentokentällä työskennellessäni ja yritin kehittää siihen muistisääntöä, oon ehkä vähän unohtanut sen. Pitääpä taas painaa se mieleen. Ja hei, tästähän voisi tehdä jonkun videonkin. Muistisääntövideo! Joo! Mulla on nimittäin tapana keksiä outoja muistisääntöjä lähes kaikelle, niinkuin monella muullakin.

Tulipas nyt pitkä sepostus tälle lauantaiaamulle. Kiitos kuitenkin ne kaikki ketkä luitte tän.

Ihanaa lauantaita!

/ Johanna

Kuvat: Anni Korhonen <3

P.S.

Ja hei! Jos menette I love me -messuille niin käykää ihmeessä Spa osaston Chiwa (vai mikä se nyt oli?) -nimisen hoitolan pisteellä. Siellä hieronta maksaa 1€/ minuutti. Olin messuilla kiertelyn jälkeen aivan nirvanassa sen vartin jälkeen. Best 15€ ever spent 😀

3 thoughts on “Ei paniikkia”

  1. Tee ihmeessä “muistisääntö-video”, odottelen innolla! Mullakin tapana keksiä mitä ihmeellisempiä muistisääntöjä, silloin ne tosin muistaakin. ? Ihanaa viikonloppua!

  2. Tervehdys, varmasti esiintymiset tv-ohjelmissa tai muuten julkisesti jännittää aina ainakin vähän. Kannattaa silloin muistaa, kuinka paljon sinulla on seuraajia / faneja, jotka suhtautuvat positiivisesti joka tapauksessa, joten ei haittaa vaikka jossain tilanteessa niin sanotusti vähän mokaisikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *