Glamouria glamouria…

Rakas nettipäiväkirja, blogi, olen ollut täällä aika hiljaa viime aikoina. On ollut paljon kaikkea (kivaa ja välillä ei niin kivaa) ja blogi on jäänyt ihan viimeiselle sijalle tärkeydessään.  Anteeksi siitä <3

Aika ajoin kuitenkin pistän ylös kivoja juttuja mistä haluan jutella teille, tänään aamulla naurahdin taas hissin peilille ja omalle väsymykselleni.  Miten se väsynyt ja vähän turvonnut naamataulu onkin niin usein peilissä vastassa, no pitkät päivät ja lyhyet yöunet sen kai tekee. Kohta onneksi jäädään kuvaustauolle ja ansaittu joululoma alkaa.

Tykkään työstäni Salkkareissa tosi paljon, siellä on hyvä tiimihenki ja vastanäyttelijöiden kanssa on helppo ja mukava työskennellä. Muistan kun aloitin ensimmäistä kauttani ja oltiin ekojen viikkojeni aika paljon locissa eli ulkona kuvaamassa. “Mä en varmaan ikinä totu tähän työhön, tää on niiiiin kivaa ja jännää” Hauska huomata melkein neljä vuotta myöhemmin että kaikkeen oikeesti tottuu, tämäkin suht’ erikoinen duuni kyllä tuntuu näin nykyään jo työltä. Mutta kukapa ei parinkympin kynnyksellä olisi hieman naiivi.

Mitä se meidän työ sitten pitää sisällään?
Pitkiä päiviä, lyhyitä päiviä, välillä sanon päivässä kymmenen sanaa kameralle, toisena päivänä helkkarillisia pitkiä monologikohtauksia, välillä tuherretaan itkua ja välillä kaadetaan “viiniä” ja heitetään läppää, usein myös joku saa kohtauksissa “idean”.
Välillä kyyhötetään locissa sateenvarjon ja lämpötakkien alla, vaihdetaan vaatteita nopeesti puolilämpimässä asuntoautossa, puetaan kolmatta lämpökerrosta tiukkojen farkkujen alle (mahdottomuus!!!) pari hiusvaihtoa, taas viinin kaatoa ja replojen tankkausta. Hauki on kala ja sitä rataa. Tekstiä saattaa olla viikon aikana niin paljon että se vaan tankataan tuohon “pintamuistiin” muttei pystytä muistamaan sitä enää seuraavana päivänä.

Tätä kaikkea (ja paljon muuta) on mun päivät olleet viime aikoina, tässä työssä se kuuluisa viihdemaailman glamour on kaukana. Onneksi huumoria löytyy kaikilta ja useimmiten tuttujen kanssa töitä tehdessä meneekin joskus enemmän oman itsensä viihdyttämiseksi kuin oikeiden töiden tekemiseksi. No ei vaineskaan. Mutta ihanaa kun on hauskaa.

Kivaa keskiviikkoa, puolessa välissä viikkoa mennään jo <3 !

 

Kuvat Sami Jamsen & Iltalehti

 

 

 

/ Johanna <3

2 thoughts on “Glamouria glamouria…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *