HOT VINYASHA FLOW

 

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa Yoga Nordicin tuntia jonka nimi oli Hot Vinyasha flow. Anu houkutteli eilen illalla mua joogailemaan ja varattiin paikat Nicolen tunnille. Kollegani Sofia on kehunut mulle aiemmin että toi Vinyasha on ihana tunti. Rankka, mutta ihana.

Mun oli aluksi vaikea keskittyä, aloin miettimään ensimmäisten hengitysharjoituksien aikana mitä syön lounaaksi, teenkö aamiaisen ja lounaan sekoituksen kun en ollut kerennyt aamulla ennen joogaa mitään syömään.

Mietin kuinka kauan koirat joutuu olemaan yksin kotona jos meen töiden jälkeen tyttöjen kanssa syömään.

Mietin myös kuinka hemmetin kauan siitä on aikaa kun oon viimeksi lakannut/hoitanut varpaani kuntoon. Niitä tunnin tuijotellessa alkoi vähän ällöttämään.

Katselin isoista ikkunoista Kampin vilinää ja alkoi naurattaa se mies jonka näin aamulla vetävän lipat sporapysäkillä.
Alkoi naurattaa miten kauhea ihminen oon kun nauroin toisen kaatumiselle, mutta älkää ottako pahalla , nauraisin omallekin kaatumiselleni. Ei se ollut mikään kova tälli onneksi,  sellanen pikku pyllähdys.
Nää kelit on ihan hengen vaaralliset kun joka paikassa on niin liukasta. Mä meinasin niissä Kampin Lidlin edessä menevissä loivissa liukuportaissakin kaatua, just ja just sain kaiteesta kiinni. Nauratti sekin. Miksi se onkin niin hauskaa kun aikuinen ihminen kun kaatuu? 😀

Tälläisten järkevien ajatusten pyöriessä päässä oli pikkasen vaikea aluksi keskittyä.  En ole joogannut pitkään aikaan, viimeksi joulukuussa Panamassa.  Silmät kiinni ja aivot hiljaa.

Pian kuitenkin pääsin siihen hyvään flow’hun, hiki valui hulluna lämmitetyssä huoneessa. Tavallaan inhottavaa kun hiki kirvelee silmissä mutta tavallaan ihanaa kun samaan aikaan näät ulos isoista ikkuinoista missä lumi pöllyää ja kylmyys iskee päin ihmisten kasvoja. Tuolla on kyllä aivan ihana käydä tolleen lämmittelemässä ja samalla huoltaa kroppaa. Voi jooga kuinka olenkaan sinua kaivannut!
Nyt aion olla hyvä joogatyttö ja käydä AINAKIN kolme kertaa viikossa. Oon monta vuotta haaveillut spagaattiin pääsystä mutta koska oon niin laiska, en ikinä jaksa venytellä tarpeeksi.
Tänä vuonna voisin taas yrittää tätä joka vuotista spagaattihaastetta ja tukea sitä venyttelyä (mitä voisi vaikka kotonakin tehdä iltaisin, miksi en tee?!) joogalla.

Mulla oli siellä Panamassa kymmenen kerran kortti sinne Bocas Yogaan ja kyllä sen pikku kuurin jälkeen huomas ihan selkeesti eroa venyvyydessä.  Pitää vaan jaksaa käydä, vaikka se ei niin kuluttavaa ”rääkkitreeniä” olekaan.

Namasteeta vaan kaikkien torstaihin <3

 

P.S. Anulla on aivan ihana blogi missä on kaikkia kauneusjuttuja ja höpöttelyjä, käykää kurkkaamassa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *