Jouluhehkua iholle

*Hoito saatu yhteistyönä*

Heippa tyypit <3

Tuntuuko muillakin kasvojen iho menettäneen vähän sitä kuuluisaa hehkua? Mä oon käytännössä ollut lomalla töistä jo pari viikkoa, siltikin tuntuu että silmäpussit vaan tummenee ja iho on sumean samea.
Tykkään läträtä seerumeilla ja kosteuttavilla voiteilla ihoa mutta jotenkin on viime aikoina tuntunut että se ei ole auttanut kuitenkaan. Mun ystäväni isosisko laittoi mulle jo aikoja sitten viestiä jos haluaisin tulla pyörähtämään hänen uudessa hoitolassaan mutta kiireiden takia en muka vain kerennyt kylään.  Nyt kuitenkin sameuden kanssa tuskailtuani tarpeeksi kauan muistin Jessican ja sovittiinkin vihdoin kasvohoidolle aika.

Suuntasin läpi tuulen ja viiman Malmille Beauty Mixiin ja annoin Jessicalle vapaat kädet, kysyin mitä hän suosittelisi minulle. Omat toiveeni olivat heleys ja kirkkaus naamatauluun. Ihoni on oikeesti ihan hyvässä kunnossa, ei mulla pahemmin finnejä koskaan ole, välillä jotain hormoninäppyjä ja tietty mustapäitä nenässä lähes aina 😀  Hän suositteli että tehdään mulle kirkastava hedelmähappohoito. Nimi kuulosti aika raffilta, mutta itse “hapot” eivät tuntuneet onneksi juuri miltään. Ihan pientä kihelmöintiä vaan!
Hoito kirkastaa, uudistaa ja kuorii ihoa. Aloitettiin hoito pintapuhdistuksella, eli meikit veks! Kevyesti kuoriva geeli poisti meikit ja kasvovesi jota käytettiin sisälsi mm. mimosaa, AHA- happoa ja kauraa.
Sitten itse happoiluun, mulle laitettiin 20% hedelmähappokuorinta vaikuttamaan.

Tämä ei tosiaan sattunut yhtään! Hapot vaikuttivat vajaan 10 min otettiin pois. Ne poispyyhkimishetket on mun lemppareita. Kun lämpimällä pyyhkellä kosketaan kasvoja. Parasta. Ja niin rentouttavaa, voi hyvä sylvi miten olinkaan kaivannut tälläistä pientä rentoutumista.
Happojen jälkeen päälle laitettiin kostetuttava seerumi rauhoittamaan ihoa, ikäänkuin päättämään kuorintaprosessi.

Seerumin jälkeen laitettiin vielä viimeisenä naamio joka edistää solujen uudistamista ja vaalentaa, ei sellaisella japanilaisten fanittamalla bleach tyylillä vaan lähinnä sellaista sameutta & harmautta poisvievällä tavalla. Naamiossa oli mm. hyaluronihappoa joka kosteuttaa  t o d e l l a  tehokkaasti.  Naamion jälkeen laitettiin vielä kosteuttavakasvovoide.

Jessica kertoi että hoito toimii hyvin kaikille ihotyypeille, niin akneihollekin (vaikka ei heti ehkä tulisi ajatelleeksi?) sekä anti-age hoitona ikääntyneellekin iholle.

Jessica lupasi mun seuraajille kyseisen kasvohoidon erikoishintaan näin joulun alla. ❤️
Normaalisti hoito maksaa 99€ mutta mainitsemalla minut saatte sen hintaan 75€

Parhaiten saatte aikoja varailtua Facebookista, hakukenttään Beauty Mix ja eikun hoitoja varailemaan.
Heiltä saa myös kuumakivihierontaa, ripsien -ja kulmien värjäystä ja lash liftiä ja ja ja ja … Kaikkea ihanaa siis!

Kivaa loppuviikkoa ihanat lukijani!

 

P.s. Mun ja Saran Papupatapodi on ehdolla 2018 Vuoden paras podcast äänestyksessä, käykää ihmeessä äänestämässä tästä jos ootte tykkäillyt meidän meiningeistä! 💝 Sinun äänesi on meille paras joululahja!

Kuvat: Sam Jamsen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *