JUOKSUHAASTE

Ootteko te lukijat siellä kilpailuhenkisiä? Mä oon vähän, ja osa mun kavereista on ihan hitonmoisia voitontahtoisia hulluja suoraan sanottuna. Tällä kertaa mut on puhuttu ympäri viikon kestävään (12.3-18.3) juoksuhaasteeseen.
Tein aiheesta videon youtubeen jossa kerron myös muita vinkkejä/ajatuksia juoksusta. Käy tsekkaamassa video tästä jos kiinnostaa 🙂
Psst, videolla esittelen myös lemppari juoksutuotteita yms juttuja!

Jos videon tsekkaus ei kiinnosta niin tässä tulee tiivistys juoksuhaasteesta.Meitä on tässä skabassa minun lisäkseni Emmi, Stella ja Emmin poikaystävä Oskari. Kaikki ollaan aika hyväkuntoisia (Oskari varmasti parhaassa kunnossa……) ja juostu suht’ paljon. Skabataan tällä viikolla siis siitä kuka juoksee eniten. Suorituskerrat kannattaa pitää pitkinä ja rentoina, koska sovittiin että juoksun / suorituskerran saa suorittaa vain kerran päivässä. Tämä siksi että ajankäyttö ei mene meillä kaikilla ihan tasan, osalla paljon vapaampi elämäntyyli kuin toisilla, niin tällä kompensoidaan sitä pummien tyyliä elää. Ei vaineskaan, on kandin kirjoitus (ei tosin minun aikasyöppöni tuo) vie aikaa paljon myöskin.
Ei aiota olla viikon aikana toistemme kanssa varmaankaan ihan hirveesti tekemisissä, tai ainakaan paljasteta ollenkaan missä mennään juoksukilsojen kanssa.

Voittaja saa häviäjien valmistaman upean illallisen viineineen sekä vapaavalintaisen kulttuuri tms. viihteen! Allekirjoitettiin säännöt ja whatsapp- ryhmä on perustettu. Ai saakeli, en mä kestä. Tää paine ja psykologinen pelaaminen on jo alkanut.
Nyt yritän nukkua pitkään ja ehkä vähän venytellä huomista varten. Huomenna lähtee! AIJAIJAIJAAA!!!!!

 

 

2 thoughts on “JUOKSUHAASTE”

 1. Moi Johanna!
  Juoksuhaaste kuulostaa tosi kivalta! Toivottavasti kelit suosivat teitä loppuviikolla…
  Millainen aikataulu sinulla on ensi viikolla? Olen meilannut sinulle kutsun erääseen PR-tilaisuuteen, joka on ensi viikon tiistaina 20.3. klo 11-14 välillä. Olisi upeaa, jos ehtisit mukaan!
  Lämpöisin terveisin,
  Aino Riannosta

  1. Kiitos tsempistä! On ollu kyllä niin kylmät säät että matolla menty tähän asti ainoastaan… Tsekkasin kutsun ja vastasin sulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *