Kaksaria ja troikkaa

Terkkuja raviradoilta!

Eilen tein jotain mitä en ole koskaan aiemmin tehnyt, olin mukana raveissa! Oon ajanut kerran kärryä ravihevosen niitä vetäessä (pelottavaa AF!!!) mutta kisoja en ollut koskaan ollut katsomassa, saati lyömässä vetoa.
Eilen kuitenkin tämä tuli koettua. Vermon ravirata on tehnyt viime syksystä asti Salattujen Elämien kanssa yhteistyötä ja sen myötä järkättiin myös eilen Salkkariteemaiset ravit. Kivasti oli tullut salkkarifaneja ympäri Suomea mukaan, tehtiin behind the scenes -kierros talleilla ja kerrotiin kaikenlaisista kommelluksista mitä hevosten kanssa työskennellessä on käynyt, ei kertaakaan mitään vakavaa tai pelottavaa, lähinnä huvittavia juttuja.

Oli ihana päästä pitkästä aikaa Vermoon, siellä oli viime syksynä niin hauskaa tehdä töitä. Vanhana heppatyttönä olin aivan täpinöissäni kun sillon aikoinaan kuulin tästä juonenkäänteestä.

Virallisen osuuden jälkeen siirryttiin kaikki ravintolan puolelle, Pihlajakadun buffet ja Alissan Sangria -oli molemmat tosi onnistuneita. Pakkohan meidän oli testata josko onnetar olisi ensikertalaisten puolella, no ei ollut. Hävisin illan aikana hurjat 4 euroa, joten ei onneksi kovin huolissaan tarvinnut mennä kotiin kertomaan uutisia. Viktor Kärppää veikkasin kutoslähdön voittajaksi mutta hän tuli kolmanneksi. Voih, niin lähellä mutta silti niin kaukana. Oli mahtavaa oppia uutta, mitä tarkoitaan esim kaksarilla (kaksi ekaa maaliintullutta) ja troikalla (sama kuin äskeinen mutta kolme ekaa). Vermon työntekijät ja mukana olleet hevosihmiset kertoivat meille paljon uutta, onhan tää hevosurheilun skene niin oma maailmansa. Mä innostun helposti kaikesta uudesta ja vaadin jo eilen illalla meidän tyttöporukan vierailua keväämmällä Vermoon ja ehkä terdelle kattomaan raveja.

Jaettiin myös palkinto Salkkarilähdön voittajalle ja meitä haastateltiin lyhyesti TotoTV:hen.  Kaikenkaikkiaan sangen erikoinen mutta hauska ilta, toivottavasti näitä järkätään nyt kevään aikana vielä lisää! 

Ihanaa iltaa kaikille,

/ Johanna <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *