Kaksi ihanaa

Mun kaksi lempparituotetta huulille tulee tässä. Bybin Babe Balm ja Clarinsin instant light – huulikiilto. Oon käyttänyt tuota huulikiiltoa jo monta vuotta mutta Babe balm on suht’ tuore tuttavuus. Huulikiiltona toi instant light on oikeesti ihan täydellinen, se on kivan “kermainen” ja kivasti kimalteleva ja kosteuttava. Siinä on just sopivasti pigmenttiä, eli ei paljoa mutta ei liian kiiltävä ja vesimäinen. 

Babe balm – taas on vegaaninen monitoimi balmi mitä voi käyttää vähän kaikkeen. Oon joskus maininnut täällä(ehkä?) rakkaudestani Elizabeth Ardenin eight hour creamiin – tää on vähän vastaava, mut vegaaninen. Tätä voi käyttää kynsinauhoihin, kuiviin kantapäihin, huuliin, kulmaluulle tai poskipäille kiiltoa antamaan, kasvoille, ihottumiin, hyttysenpuremiin… Mihin ikinä haluat! Tää tuoksuu aivan ihanalle ja just tälläkin hetkellä snadisti rohtuneet huuleni saa apua kuivuuteen tästä tuotteesta. Rakastan tätä. Purkin söpö ulkonäkö on plussaa, ihana oranssi tuubi vangitsi katseeni ekaa kertaa vajaa vuosi sitten Twistbe hoitola/myymälän avajaisissa. Sieltä ostin tän 60ml tuubin jota on vieläkin tosi reilusti jäljellä, tosi riittoisaa siis!

Tässä pari mun tän hetkistä lempparia, ootteko te kokeillut kumpaakaan?

P.S
Tehtiin mun kanavalle siskoni kanssa video jossa meikkaan hänelle ihanan bilemeikin, ootko vielä nähnyt sitä? Jos et niin käypä tsekkaamassa tästä 🙂

 

Kivaa viikonloppua tyypit <3

 

/ Johanna

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *