Kiukkupäivästä häähumuun

 

Tämä päivä alkoi kaikkea muuta kuin hyvin. Mä menin nukkumaan jäätävässä hedarissa ja ajattelin että minähän vaan nukun sen pois, enkä turhaan popsi mitään särkylääkkeitä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin herätä vajaiden 7h yöunien jälkeen siihen SAMAAN helvetin hedariin. Aamulla päänsäryn lisäksi vierailemaan saapuivat myös kiire ja nälkä. Nuo kolme kettumaista kaveria matkaseuranani lähdin kohti Salkkaristudiota, läpi tulen ja jään meiningillä hoipertelin bussille johon astuessani tajusin että myös kuulokkeet (aamulypsy on mun aika ehdoton must- asia aamuisten bussimatkojen kaverina) jäi himaan. Kirjottelin sitten koneella pari sähköpostia ja muutaman viime tippaan (….ylläri….) jääneen homman pois alta.  Pitkään velloin ikävässä stressin ja last minute -elämisen jälkeisissä tunnelmissa ja piiskasin koko ajan itseäni pääni sisällä. “TYHMÄ LAISKA SAAMATON UNOHTELIJA” Tätä mantraa mieleni mulle jankkasi. Miksen ollut hoitanut tärkeitä asioita ajoissa, vaan kaikki pitää aina hoitaa viimeisellä minuutilla. Sitä piirrettä en oikeen ole oppinut itsessäni sietämään. En yleensä stressaa mistään, mutta sillon kun on paljon asioita päällä voi moni tärkeä juttu unohtua ellei koko ajan ole kaikki langat täysin käsissä. Kaikki kuitenkin järjestyi, kukaan ei kärsinyt ja siinä se. Onneksi pikkuhlijaa aloin päästämään siitä negatiivisuudesta irti enkä toivon mukaan tartuttanut kiukkua keheenkään toiseen.

Töissä kuitenkin kaikki meni tosi kivasti. Maskin ja parin kahvikupillisen jälkeen alkoi maailma näyttää taas kivalta ja jopa aika ihanalta paikalta. Lunta edelleen tulla tuprutti, mutta tulipahan sentään ikkunan toiselta puolelta.
Pääkipukin katosi ja hommat sujui sopivasti aikataulussa.
Alissan ja Akin kohtauksia näytellessä sai taas nauraa Samin jutuille ja muutenkin tuli tosi hyvä boogie töitä tehdessä. Olin tyytyväinen itseeni jälleen.

Kohtaukset saatiin purkkiin ja lähdin suuntamaan Suvilahteen missä Anu ja Pinja jo odottelivatkin. Tänään nimittäin toteutettiin aivan ihanalla porukalla mun ystävän Anun visiota morsiuslookeista sen portfoliota varten.
Anu on siis meikkaaja-maskeeraaja ja hän sai jokinen aika sitten inspiraation järkätä hääteemaiset kuvaukset jossa hän tekisi kolme vähän erilaista häälookkia meikkeineen kampauksineen.
Me saatiin Pinjan ja Sitan kanssa kunnia olla näitä glamourneitosia vähän erikoisimmissa häämekoissa & kampauksissa.
Supertaitava Pauliina Kesäläinen otti meistä kuvia Suvilahdenkatu 7:n studiossa.
(Instagramissa @pauliinakesalainen & @suvilahdenkatu7 )

 

Oli aika ihanaa vaihtelua pukeutua erittäin kauniiseen 40-luvun silkkimekkoon, isoihin helmikorvakoruihin ja vanhanajan glamour- kiharoihin. Tunsin itteni niin filmitähdeksi. Se näky mikä Paulan ruuduissa näkyi oli niin kaukana siitä möröstä mikä peilistä aamulla kuuden jälkeen kurkkasi.
Paulan kuvatessa oli niin helppo ja luonnollinen olla, vaikka oli aluksi olikin vähän jäykkä ja vieras olo niin konservatiivisessa mekossa.
Pelkäsin koko ajan et vahingossa sotken sen, tai et menkat alkais JUST SINÄ TAIANOMAISENA hetkenä kun istuisin alas se päällä. Onneksi ei näin käynyt. Eikä vielä pidäkään moneen moneen päivää.

Päivä oli pitkä mutta hauska. Oli ihanaa höpötellä tyttöjen juttuja kaikessa rauhassa, pitää välillä kahvitaukoa ja jakaa fiiliksiä yleisesti niin työjutuistakin kuin ihan höpöhöpö jutuista.
Kuvauspäivän päätteeksi käytiin syömässä thaikkuraflassa jonka nimeä en edes tässä mielentilassa muista. Oon niin sairaan väsynyt että oikeesti harkitsen nukkumaanmenemistä jo nyt, kello 21.11.

Laitan lisää kuvia tänne kunhan saadaan niitä valmiita versioita Paulalta. Niistä kuvista tulee kyllä upeita. Näytettiin ihan mielettömän hienoilta vaikka itse sanonkin.
Oli loppujen lopuksi aika ihana päivä. Nyt en odota muuta kuin että poikaystävä tulee salilta, käpertyy mun kanssa sänkyyn kattomaan läppäriltä jotain sarjaa. Oikeesti mä varmaan nukahdan ennen kun kukaan kerkeää sanoa Netflix.

 

Tytöt: @anu.uusipulkamo @pinjakanon @sitasalminen

Kuvat: Pauliina Kesäläinen (@pauliinakesalainen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *