Maanantaifiilis keskiviikkona

Käsi ylös kuinka moni muu oli tänään ihan sekaisin päivissä.
Aamulla oli ihan maanantaifiilis. Töissä olin varma että nyt on torstai.

 

Aamu kuitenkin lähti kivasti käyntiin, heräilin kaikessa rauhassa vasta lähemmäs kymmentä. Kuuntelin podcasteja ja valmistauduin lenkille, empä tiennyt että ekan viiden minuutin jälkeen mun uudet tennarit tulisi olemaan läpi märät.

Juoksen melkein aina mun peruslenkin joka on noin 12km yhteensä. Jotenkin toi harmaus ärsytti ja päätin skipata rantaosuuden ja siirryin suoraan hinkkaamaan Töölönlahdelle. Pari kertaa juoksin sen ympäri Afterwork podcast korvilla ja vitsi miten hyvin lenkki kulki vaikka siitä ei kokonaisuudessaan tullutkaan kuin 8 km. Ilman musiikkia ei tuu koskaan lähdettyä lenkille, tai juurikaan mitään urheilua harrastamaan. Oon kuitenkin nyt viime aikoina (pari kuukautta sit varmaan ensimmäistä kertaa?) alkanut kuuntelemaan podcasteja ja löytänyt tosi monia kivoja mitä kuunnella arjen askareiden tai sit just lenkkeilyn aikana. Erityisesti Kaverin puolesta kyselen on super hauska. Yksillä -tyttöjen deittikokemus podcasti oli kans tosi hauska ja mielenkiintoinen. Näitä on vaikka ja mitä, näistä ehkä lisää omassa postauksessaan.

Lenkin jälkeen pikainen suihku ja runsas aamupala. Iso vihersmoothie, munakas, kahvi ja iiiiiso lasi vettä. Hiippailin töihin ja töiden jälkeen jäin jumittamaan maskihuoneeseen juttelemaan työkavereiden kanssa. Mulla vaan ei ollut muka mikään kiire lähteä, ja kun vihdoin sain luuni kerättyä bussipysäkille ja takaisin keskustaan, meinas tulla ihan sairas kiire. Olin nimittäin varannut Yoga Nordicin Hot Bikram yoga 90min – tunnille paikan vapunjälkeisessä pöhnässä kun muistin miten hyvä olo sen jälkeen viimeksi tuli.

Oon ollut kyseisellä tunnilla tasan kerran aikaisemmin. Tästä lähtien yritän käydä vähän useammin. Se on kyllä rankka, mutta tosi kiva tunti. Hiki valui niin pahasti että tunnin loppuun mennessä olin pyyhkinyt kaikki meikit mun paitaan. Trikoot oli niin märät että tuntui siltä kuin olisi pissannut housuun. Tai siis käynyt uimassa ne päällä. Ne oli siis oikeesti kauttaaltaan märät. Siellä puoltoista tuntia kun ähisee ja puhisee lämmitetyssä salissa niin ei voi säilyä kuivana.

 

Harvoin sitä jaksaa treenata kahdesti päivässä,saati pestä hiuksia kahdesti. Tänään kuitenkin sen tein. Ihmeiden aika ei ole siis ohi.
Ilta meni siivoillessa, vaihdoin meidän olkkarin järjestystä ja yritän parhaillaan instagramin storyssa kaupitella meidän vanhaa pöytää. Kevät houkuttelee vähän tekemään muutoksia sisustuksessa…

Kivaa iltaa <3

 

Loppuun healthy looking post yoga glow a.k.a. punainen tomaatti!
(kuva ei ehkä nyt anna niiiiin oikeaa kuvaa mitä peili antoi….)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *