(melkein) hattutemppuilemassa

Peliä peliä! Sitä huudettiin lauantaina kurkut käheinä.

Meillä oli lauantaina Fremantlen sählyturnaus, Secret Lives cup johon mä vasta tällä neljännellä järjestämiskerralla uskalsin osallistua. Tykkäsin aina kouluaikoina pelata säbää, oma sähläily kuitenkin on viimeksi toteutunut sillon yläasteella joten jännitin hulluna onnistuuko sujuva pelailu duunikamujen kanssa, moni tuosta jengistä käy ihan aktiivisesti pelaamassa kerran viikossa ja mä taas en ole pitänyt minkäännäköistä mailaa kädessä pitkiin aikoihin. Paitsi sulkismailaa!
Mutta pelailut onnistui erittäin hyvin, oikeestaan yllättävän hyvin…

Olin aivan liekeissä ja kompuroin jatkuvasti mutta sain myös muutaman kerran tehtyä hyviä poisottoja (onko tämä nyt oikea termi?) lähinnä sohimalla ja rynnimällä, mutta niinkuin meidän jefua pelaava maskeeraaja Sanna sanoi, silleen niitä maaleja saadaan aikaiseksi. 😀
Mä tein siis KAKSI maalia ja yhden syötön ja olin siitä aivan fiiliksissä. Molempien maalien jälkeen oli niin sellanen WTF -fiilis, was it really me?!?  Erityisesti se viimeinen, eli kolmas erä (kolme erää, aina vartin kerrallaan) tuntui helkkarin pitkältä ja sai kyllä otettua sellasia spurtteja koko pelin ajan. Pelasin oikeeta laitaa hyökkääjänä (hihhih, nää termit! :D) ja tehtiin kahden muun samaa paikkaa pelaavan kanssa smootheja vaihtoja. Oli niin parasta vaan maalin tullessa (ja niitähän tuli!) hakata mailalla reunoja ja huutaa, niin magee yhteenkuuluvuuden tunne! Huomaa että en oo pelannut joukkuelajeja ennen kun tää sai mussa aikaan jotenkin ihan sellasen wau- efektin.
Jatkettiin iltaa vielä porukalla Pasilan Allianssitalon saunatiloihin puimaan peliä. Oli ihan huippu ilta ja kannatti tulla vaikka aluksi kuumottelinkin, se oli lopulta ihan turhaa. Ei niillä taidoilla ole oikeesti mitään väliä, kunhan on hauskaa 😀
Mutta tiiättekö, välillä just työkuvioiden virkistystapahtumat mihin liittyy tollanen vahvasti osallistava juttu, saattaa vähän jännittää.

 

Toivottavasti teilläkin oli mukava lauantai <3

 

/ Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *