Mikä helvetin ASMR?Mitä sä oikeen saat siitä?
Onks se jotain sellasta pervoa?
Siis hyi ompa ällöö!!
Mitä järkee tos on?

Tälläisiin kommentteihin pääsee usein kun aloittaa keskustelun henkilön kanssa joka ei tiedä mitä on ASMR. ASMR on lyhenne sanoista Autonomous Sensory Meridian Response ja se tarkoittaa autonomisia rauhottavia aistielämyksiä. Kuulin ensimmäistä kertaa tästä mun pikkusiskolta pari vuotta sitten. Ihmettelin ääneen yllälueteltuja kysymyksiä. Kokeilin kuitenkin, olin aluksi ihmeissäni ja toisen ihmisen kuiskiminen tuntui vähän liian intiimiltä. Eve kuitenkin patisti mut vaan olemaan hiljaa ja yrittämään vaan. Jätin ahtaat ajatukseni sikseen ja antauduin ASMR:n vietäväksi. Se oli yksi upeimmista asioista mitä olen internetista oivaltanut. Olin heti myyty. Meidän eka ASMR video mikä katsottiin, tai oikeastaan kuunneltiin oli Amerikkalaisen ASMR Darling -kanavan video, enää en muista minkä niminen kyseinen klippi oli.

Tyylejä on niin monia kuin tekijöitäkin, on kuiskuttelua, naputtelua, suhinaa, suuääniä, kynsien koputtelua pahviin ja kirjan sivujen repimistä. Kaikille ei kaikki sovi ja kannattaakin kokeilla muutamaa eri tekijää ja tyyliä niin oma lemppari löytyy. Mä tykkään kuunnella Sitan lisäksi italialiasta ASMR Chiaraa joka supisee italiaksi kaikkea ihanaa.

Ja mitä mä siis saan tästä kaikesta?
Mä rentoudun. Alkaa nukuttaa kun kuuntelee näitä ääniä, erityisesti soft spoken ja kuiskimine on mun lemppareita ASMR- tyyleissä.
Nimien kuiskailu -video on Sitalta täydellinen esimerkki tästä. Se saa mut aina niin sellaseen transsiin että huh!

Jos et tiennyt vielä, niin nyt tiedät että multakin löytyy nykyään tuollainen kanava. Siellä on jo muutama tuhat seuraajaa ja kolme videota. Käy koklaamassa, jos mun höpötykset (tai pelkät äänet video) sais sut rentoutumaan ja ehkä nukahtamaan?

Give it a chance <3!

 

/ Johanna

2 thoughts on “Mikä helvetin ASMR?”

  1. Oon kesästä asti välillä kattonut suomen nettikaupasta Make Up for everin mist & fix suihketta ja se on aina ollut loppu! En tiedä onko sitä ollut jossain vaiheessa tässä kesän jälkeen saatavilla mutta aina kun oo kattonut niin ei ole ollut. :/
    Tiedätkö saako sitä jostain muualta Suomesta tilattua?
    En oo ikinä ulkomailta tilannut enkä osaa englantia!

    1. Joo sitä taitaa olla aika pirun vaikea saada… mä ostin sen maskeeraajatutulta eli en oikein osaa auttaa sen paremmin. Ulkomailta vois varmaan tilata netistä mut jos kieli on ongelma niin pyydä joku tuttu tulkiksi viereen jeesimään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *