Miksi sunnuntai on lempparipäiväni?


Helou ja ihanaa sunnuntai-iltaa!
Meillä on ollut super rauhallinen ja ihana sunnuntai. Nukuttiin pitkään, kävin aurinkoisella aamukäppäilyllä koirien kanssa ja tehtiin rauhassa aamupalaa. Katottiin officea, mä kuvailini vähän youtubematskuja ja käytiin kulttuurihiippailemassa Amos Rexissä. Se näyttely oli niin hieno, haluaisin palata sinne ehdottomasti. Me ei nimittäin keretty näkemään viimeistä teosta ollenkaan pitkän jonon takia. Sisäänpääsy alle 30-vuotiaille on muutenkin vain 5e, superhalpa!

Kierrettiin vielä kansainvälisillä suurmarkkinoilla näyttelyn jälkeen.Ne maistiaiset oli niiin sairaan hyviä että pakkohan sitä oli muutamista suolaisista herkuista kauppaa tehdä.
Illalla saatiin vieraita, tehtiin yhdessä kunnon pasta bologneset ja pidettiin Tanssii tähtien kanssa -kisakatsomoa. Pekka Pouta ja Tuure Boelius on mun ehdottomat suosikit.
Ainoa surullinen asia koko sunnuntaissa oli puoli yhdeksän luovutus. Jouduin siis antamaan meidän ihanat hoitochihut takaisin Katrille. Sydän särkyy joka kerta… Ollaan vietetty niin intensiivisesti viikonloppua nämä pienet karvapallot sylissä 24/7 että eihän niitä olisi halunnut luopua ollenkaan. Ehkä joskus meilläkin on vielä oma koira…

Tässä monta syytä miksi sunnuntait on parhaita. Huomenna on sit taas maanantai ja kouluhommat + työt kutsuu. Jippiajeeee!!!

<3:Johanna

6 thoughts on “Miksi sunnuntai on lempparipäiväni?”

  1. Heeii, pakko kysyä mistä se sun vaaleanharmaa villakangas(?)takki on mikä näkynyt sun instastoryssa nyt ihan hiljattain? Ps. Sun höpinöitä on kiva katsoa, kun olet niin positiivinen ihminen! 🙂

  2. Moikka Johanna! Hei sulla on täällä kiva blogi mitä aloin lueskella! Mä en ole koskaan ollut youtube videoiden katsoja, mutta sun videot on ihan huikeita! Voi että niistä tulee hyvä mieli ja lisäksi sieltä saa kivoja vinkkejä! Ihan mahtavaa että teet niitä ja on sun juttu 🙂 Ihanaa loppuviikkoa sulle!

    1. Eikä, miten ihana kommentti Sarkki!!! <3 Kiitos paljon tästä, piristit mun päivää kovasti! Ihanaa viikkoa sinullekin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *