Oivalluksia kauneudenhoidossa


Puhuttiin Saran kanssa viime tiistaisessa Papupadan jaksossa Ihonhoidon tärkeydestä, kerrottiin omia konkreettisia vinkkejä joilla pitää iho hyvinvoivan näköisenä ja hehkuvana. Mun iho ei ole m i t ä ä n  tietenkään verrattuna oikeesti “hehkuvien” mallien ihoon, mutta kuitenkin ihan ookoo huolta siitä olen pitänyt eikä onneksi epäpuhtauden kauhein usein vaivaa, tai kuivuus. Mitä nyt syksyllä iho vähän pintakuivuu mutta yritän muistaa huoltaa sitä aina hyvin ja kostetuttaa.

Täällä kuitenkin vielä pari kauneudenhoidollista vinkkiä lisää!

-Geelilakkaus <3  Aamen, hallelujah ja JIIHAA ! Kaikki hurraahuudot ansaitseva asia on kyllä tämä geelilakkaus. En ymmärrä miten oon kekannut tän vasta näin myöhään. Mä nimittäin inhosin sitä kynsilakkashow’ta mikä joka ikinen kerta töihin tullessa oli. Multa kuluu kynsilakat aina tosi helposti pois ja oon aika laiska kynsien hoitamisessa, mä myös pureskelin ennen kynsiä ja revin niitä irti jos ne vähänkin repsotti. Nyt kun on kynsissä geelilakat, ei niitä tuu vahingoitettua. Ne näyttää koko ajan kiiltäviltä ja kivoilta ja aika edullista sellaiset on laittaa. Mä yleensä varaan timman kautta ajan vaan sinne mihin nopeiten pääsee kun huollon aika on, mutta erityisesti Salonki Söötti Runebergin kadulla on ollut mieluinen paikka. Siellä kynnet tehdään hyvin mutta nopeasti!

-Hiusöljyt <3  Pesun jälkeen ja ennen föönausta pyrin aina laittamaan latvoihin öljyä, mun kestosuosikki on Wellan Luxeoil. Siitä tulee niin ihanan pehmeät ja silkkiset hiukset ja tuoksu on aivan ihana. Se tuo myös kivasti kiiltoa kutreihin ja jättää kädet kivan pehmeiksi.

-Ripsiseerumi <3 Mulla on ollut reilut puoli vuotta Talikan ripsiseerumi käytössä ja se oikeesti toimii. Mun ripset on vahvistunut huomattavasti ja saaneet vähän pituuttakin. Mutta niinkuin aina kaikessa tuloksen saamisessa, maltti on valttia. Sitä sai kyllä parisen viikkoa joka ilta ripsiin tuhertaa että tuloksia alkoi näkyä. Kerroin tästä myös videollani Syyskuun suosikit, käy tsekkaamassa se tästä jos et vielä ole nähnyt sitä

– Tee iltaisin <3 Musta on nyt syksyn tullen tullut kunnon teenlipittäjä. Juon usein iltaisin Pukkan good night teetä jonka pitäisi auttaa unensaannissa, en tiedä kuinka höpöhöpä se on mutta tuntuu tepsivän!
On ihana mennä nukkumaan kun kehossa on sen teenjuonnin tuomaa lämpöä jo valmiiksi. Eli uni! Tuo kauneudeunhoidon ykkönen, kuten podissakin mainittu, on ihan super tärkeää.

-Armollisuus <3 Sitä on välillä niin pirun armoton itselleen. Terveellisyydentäyteinen viikko menee ihan metsään jos nappaakin illalla vähän suklaata teen kaveriksi, ja hitot! Ei todellakaan mene, syö suklaata kun siltä tuntuu. Kohtuu kaikessa perhana. Yksi salaatti ei tee susta fitnesslaiheliinia eikä yksi hamppariateria tee pullukkaa. Mä olin viime viikolla aika järkyttävässä sokerikoukussa kun poikaystäväni leipoi meille kaksi pellillistä mokkapaloja. Niitä mä vedin aamuin illoin, ne oli vaan niin pirun hyviä. Lihosinko mä siitä? En varmaan yhtään. Ja vaikka olisikin vähän turvonnut olo niin so what, sit käy vähän jumpassa tai lenkillä kun siltä tuntuu. Mutta ei saa pakottaa itseään! Mä välillä syyllistyn sellaseen voivotteluun, että voi voi kuinka epäterveellisesti elän. Se on oikeesti aika puppua, syön terveellisesti 80% ajasta mutta välillä on ihana mässäillä. Ehkä sellainen elämäntyyli ei niin paljoa esim somessa näy? Siitä saattaa tulla sellainen fiilis että apua ei näin saisi tehdä… Höpön höpön, kultainen keskitie is thö best.

Kivaa torstai-itaa tyypit <3

 

 

/ Johanna

2 thoughts on “Oivalluksia kauneudenhoidossa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *