Pumpulia ja pusukuvia

Tiedättekö mikä olisi musta oikeesti mielenkiintoista ja freesiä? Ihmissuhteet ja niiden kiemurat.
Seuraan Noora Shingleriä instagramissa, hänen Kemikaalicocktail – blogiinsa tutustuin kerran ystäväni innoittamana muutamia vuosi sitten. Ostin ensimmäisen nokkossuihkeeni ja pihlajavoiteeni hänen innoittamaan. Ekokosmetiikasta puhumisen lisäksi arvostan rehellisyyttä ja vaikeistakin asioista puhumista. Noora kertoi instastooreissaan oman parisuhteen vaikeuksista, niistä kuuluisista ylä -ja alamäistä, ja siitä miten some (jälleen kerran) on vain aina osa totuutta. Kaikkein reippain ja suloisinkaan parisuhde ei välttämättä ole aina niitä sitä onnea ja autuutta.
Onneksi arjesta löytyy enemmän niitä ihania pumpulisia päiviä kuin mökötysiltoja jolloin silmiä pyöritellään ja toiselle kiukutellaan.

Me just puhuttiin viimeisimmässä podcast jaksossamme Saran kanssa rakkausstooreista ja ihanista miehistämme. Mä rakastan poikaystävääni yli kaiken mutta välillä voisin heitellä sitä kananmunilla parvekkeelta tai vähän vetää korvasta. Suurin osa yhteisestä ajasta on ihanaa mutta ei ole kaikki aina todellakaan sitä hattaranpinkkiä romantiikkaa. Me ollaan molemmat aika tulisieluja ja  väitellään milloin mistäkin, välillä saattaa yltyä sanaharkaksi mutta useimmiten tyynnytään (lue minä tyynnyn) eikä niitä oikeita riitoja enää kunnolla tule.

Me kinasteltiin whatsapissa viimeksi siitä kun I ei jaksanut vastata blogeissa pyörineeseen “Mies vastaa x 33 – haasteen”  kyssäreihin. ”En mä halua kertoa näitä vastauksia kaikille sun seuraajille” KERRO PLIIS OIS JUST IHANAA— mut ei niin ei. Hän ei ole sellaista tyyppiä jonka voi houkutella mihin tahansa, mä oon enemmän meistä se jonka pää kääntyy helposti. Mun äiti on kans toinen rakas ihminen joka on vastaavanlainen. Jos jotain on päätetty niin siinä sitten pysytään. “Jee”

Pienen hengittelyn jälkeen kaikki oli taas hyvin, tottakai. Joooooo ollaan tehty vasta se Boyfriend  tag -video mun youtubekanavalle JA puhuttiin rakkausjuttuja podissakin. Kyl mä ymmärrän et nyt sitä love love lovee tulee ovista ja ikkunoista, mut silti ärsytti. Aion pyytää vastaukset kirjallisina ihan vaan omaan käyttöön. Olkoon se mun joululahja? 

Terveisin, 

Neiti Huomionkipeä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *