Sushihullujen liikuntahaaste

Me aloitettiin pari kuukautta (?) sitten ystäväni Emmin kanssa treenihaaste. Ollaan molemmat aikamoisia jumppapirkkoja mutta jotenkin kaivattiin sellaista pientä painetta tähän tekemiseen ja mikäs siihen treeniin kannustaisi paremmin kuin veto.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan se menee näin : Pyrimme molemmat käymään urheilemassa vähintään kolme kertaa viikossa, jos jompi kumpi käy vähemmän kuin kolme kertaa, tarjoaa toiselle osapuolelle sushit. Oon itse tarjonnut ne jo pari kertaa ja kerran tilanne oli 2-2 eli molemmilta uupui kolmas kerta joten tarjottiin itsellemme omat sushimme. Me molemmat rakastetaan sushia ja erityisesti Kin Sushin lounasbuffet on meille kuin toinen olohuone. Usein kun treffataan, liittyy meidän tapaamisiin ruoka ja urheilu. Välillä enemmän ruoka kuin treenaus ja päätettiinkin tällä tavoin tsempata toisiimme, vaikka se 11,90e buffa ei sinänsä ole kallis, sen tarjoaminen oman laiskuuden takia on kuitenkin sen verran ärsyttävä homma niin mielellään käy sen kolme kertaa jumppaamassa.

Mun mielestä mun treenaukset ja jumppailut on sujunut nyt syksyllä ihan saamarin hyvin, erityisesti oon innostunut ihan uudella tavalla tanssista, sain yhteistyön kautta treenipassin Saiffa -tanssikouluun ja oon käynyt vaikka millasilla eri tunneilla. Breakia, voguee, housea… Ihan paras treenimuoto ratsastuksen lisäksi. Oon käynyt myös ahkerasti Kertun Bodycombateissa Elixioilla, siellä on niin sairaan kiva se ohjelma mikä nyt pyörii. Ilman hakkaaminen ja potkiminen 60 min ajan on hullun tehokasta, mulla lentää hiki aina jo niiden lämppäbiisien aikana. On myös tosi vapauttavaa purkaa aggressioita (joita ei oikeestaan tällä hetkellä mitenkään älyttömästi ole, mut kuitenkin) ja leikkiä oman elämänsä Charlien enkeliä / stunttityttöä hyvän ja tsemppaavan ohjaajan kannustamana.

Viime viikon treenit näytti tältä!

Ma: –
Ti: Bodycombat 60 min + House tanssitunti 60min
Ke: Bodycombat 60 min
To: –
Pe: –
La: Sählyturnaus (3x15min erä, alkulämmöt bla bla.. ehkä 30min “treeni” )

 

Ihanaa alkavaa viikkoa tyypit, kuvituskuvana toimii meitsi lakupussin kimpussa Nuuksiossa pari kuukautta sitten <3

2 thoughts on “Sushihullujen liikuntahaaste”

  1. Mistä saat motivaation treenaamiseen? Olen itse yrittänyt useita kertoja treenata säännöllisesti harrastusten lisäksi, mutta kadotan aina motivaation.

    1. Ei sitä mullakaan aina ole, mutta eniten auttaa se kun treenimuoto on hauska! Enemmän mua motivoi nykyään mennä joogaan tai tanssimaan kun sieltä saa paremman fiiliksen kun pelkästään painojen nostelusta. Kokeile eri lajeja ja yritä löytää sellanen mikä tuntuu eniten omalta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *