Tervetuloa 2019

1.1.2019

 

-monta lasia kivennäisvettä

– 3 kpl kuppia kahvia

– 2 kpl ruispaahtoleipä kalkkunalla ja juustolla

-vähän pepsiä

-8 kpl grillattu lohinigiri

-7 kpl lohi nigiri

-2 riviä suklaata

-3 kpl poikaystävän tilauksesta anastettuja kanansiipiä

Harry Potter ja puoliverinen prinssi 

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset osa 1.

-Valion Trio -jäätelöä

– Harry Potter ja Kuoleman varjelukset osa 2.

– Kuuma suihku ja kasvonaamio

Tässäpä erinomainen resepti jolla aloittaa vuoden ensimmäinen päivä.
2018 Jäi taakse ja vuosi vaihtui, juhlistettiin sitä seitsemän hengen kaveriporukalla. Etkoiltiin ensin meillä kotona, pelattiin huojuvaa tornia (mikä on muuten ihan pirun keksintö jos multa kysytään, niin stressaavaa?!) ja ysiksi suunnattiin ravintola Preston taivaallisten herkkujen ääreen. Hinta -ja laatusuhde todellakin kohtasi ja viihdyttiin siellä melkein kahteentoista asti. Kipitettiin vastaanottamaan uusivuosi Espalle jonne näkyi surkeesti vain muutama onneton raketti. Meillä oli kuitenkin hauskaa, skumppaa oli tarpeeksi ja hanskansa unohtaneet saivat toiselle kädelleen kaverin hanskan lainaan, ei jäätynyt kilistellessä kädet. Luin monta kertaa tuon äskeisen lauseen enkä oikeen ymmärrä miten se pitäisi oikein kirjoittaa, enkä jaksakaan. Olkoon se noin 😀
Jatkettiin iltaa vielä takaisin meille, pelailtiin mm. One night werewolfia joka on aivan huikee uusi tuttavuus. En muista millon viimeksi oon valvonut näin myöhään, hyvänen aika viiden jälkeen mentiin vasta nukkumaan.

Emmi ja Oskari jäi meille juhlista yöksi ja vietettiinkin koko päivä vielä kimpassa löllötellen. Kommentoitiin Emmin kanssa lähes jok’ikistä Potterin juonenkäännettä ja loitsua, kuinka oltais itse tehty paremmin. Saatiin silti tarvittava määrä paijauksia vaikka oltiinkin hieman ärsyttäviä.

Vieraat lähti äsken mutta peittopesät jäi. Pakkohan meidän on nyt siis katsoa toi viimeinenkin Potteri että saadaan tämä pari päivää sitten aloitettu urakka loppuun. Huomenna aion palata reippaan ihmisen moodiin, ainakin huomiselle aamulle varattu cardio club -tunti niin antaisi ymmärtää. Katotaan sitä vielä.
Sain just eteeni upean kulhollisen jätskiä ja C morea viritellään taas auki. Täältä tullaan Potter ja “joulunpyhien” vikat lösöilyt!!!

Mukavaa iltaa <3

 

/Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *