The Bodyshopin ihanuuksista

Ostin Panaman reissulta The Bodyshopista pari aivan ihanaa juttua joista haluaisin vähän kertoa teille! Ihastuin tohon Tbs:n banaanihoitoaineeseen ihan täysin kun reissussa yhden matkaseurueemme jäsenistä tätä kyseistä tuotetta käytti. Anastasian hiukset tuoksui suihkun jälkeen aina niin taivaallisen hyviltä että en malttanut kysyä, mitä ihanaa hajuvettä sä oikeen oot suihkutellut. Hajuvettä se ei ollut vaan tosiaankin tätä banaanilta tuoksuvaa hoitsikkaa. Koko suihkutila oli sellaisessa ihanassa makeassa sumussa hänen suihkuvuoron jälkeen. Mä bongasin tuon hoitsikan tosiaan Atlantan lentokentän myymälästä ja mukaan tarttui myös mangon tuoksuinen bodymist sekä mango -sekä vadelmahuulirasvat. Tuoksuu niin trooppisen ihanalle kesälle ja onnellisuudelle. Noita huulirasvoja tekis melkein mieli maistaa!

Pienillä jutuilla, kuten just tolla mango bodymistillä, pääsee kivasti hetkellisesti karkuun tuoksujen muodossa tätä harmautta ja kylmyyttä. Hiuksiin levittäessäni tuota hoitsikkaa, pääsen taas hetkellisesti Panaman tropiikin huolettomaan tunnelmaan.

 

Millaisia lempparituotteita teillä on The Bodyshopista? Musta tuntuu että kaikki enemmän tai vähemmän tykkää niiden tuotteista 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *