Vuoden Sensaatio

No men hej allihopa! Kivaa sunnuntaita!

Tuntuu että viikko mennyt ihan pikapika vauhtia jälleen kerran, oon käynyt aika ahkerasti koulussa ja jonkun verran työjuttujakin kerennyt tällä viikolla olemaan. Huomenna alkaakin taas uusi viikko ja aion jatkaa mun tällä viikolla hyväksi todettua minidieettiä. Siitä lisää vähän myöhemmin 😀

Palataan kuitenkin hetkeksi vielä viime viikon perjantaihin, jolloin kirjoittelin teille tämmöisiä fiiliksiä:

 

Perjantai oli kaikin puolin vauhdikas ja ihana päivä!
Nukuin kauneusunia pitkään, laittauduin kaikessa rauhassa ja suuntasin glitterpaidassani Viking Linen Salkkareiden 20v -pressiin puolen päivän aikoihin.
Juhlittiin kakskymppistä sarjaa tottakai täytekakun ja kuohuvan merkeissä.
Annettiin haastatteluja ja fiilisteltiin vuosien aikana esitettyjen kliffareiden koosteella ja yksinkertaisesti vaan nautittiin! Erityisesti poseeraussessio NRJ:n Ritun kanssa oli huikea!

Mä en valitettavasti päässyt muiden työkiireiden takia osallistumaan tälle perjantain kohokohdalle, eli Salkkareiden 20-vuotis faniristeilylle.
Onneksi siellä oli hurjan iso määrä meidän näyttelijöitä edustamassa. Tein viikonlopun aikana muutamia työjuttuja mistä kuullaan täälläkin vähän myöhemmin 😉

Pressitilaisuuden jälkeen hilpasin Asennemedian (eli meidän podcast -tallin) Asenneawardseille. Erottajan kasinolla oli järjestetty ihanan kotoisat hippalot joissa jaettiin palkintoja erilaisille kategorioille vuoden 2018-  saavutuksista.

 

Aina uusissa paikoissa, uusien (ja vähän myös puolituttujen) ihmisten seurassa mua vähän jännittää. Varsinkin kun ollaan tuolla Asennemedialla Saran kanssa meidän yhteisen jutun kautta, eikä ikäänkuin yksilöinä. Tuntui että tiesin huoneesta lähes kaikki, mutta en sit kuitenkaan tunne ketään. Osalle moikannut puolivahingossa ratikassa (Hehhheee Henriikka 😀 ) ja osalle sanonut joskus ujosti moi jossain tapahtumassa, eikä oikeen tiedä muistaako hän minua ja MITEN TÄSSÄ NYT OLLAAN JA PITÄÄKÖ KÄTELLÄ? Mä kyllä tykkään aina kätellä kaikkia ja halaankin ihmisiä aika helposti mutta silti noi tilanteet jännittää. Mitä jos muut ei todellakaan jaksa kätellä mua, entä jos ne kelaa et mitä toi Salkkarinäyttelijä täällä pyörii? No onneksi noi fiilikset katosi saman tien kun pääsin höpöttelemään muiden kanssa. Kaikki toi stressailu on yleensä täysin turhaa, kaikki oli todella ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Stressilevelit laskivat, huh.

Mutta niin! Itse iltaan! Alkuun oli muutama luento, puhuttiin virtuaalitodellisuudesta ja vaikuttajamarkkinoinnin työkaluista, supermielenkiintoisia juttuja joita kuunnellessa ei voinut kun ihailla toisten ammattitaitoa. Tämä somemaailma on kasvanut niin valtavan ammattimaiseksi puuhaksi jo että huh! Hienoa siis tietysti, tuollaisissa tapahtumissa luentoja kuunnellessa siihen aina havahtuu. Moni ajattelee edelleen että “vähän kirjoitellaan blogia” tai kuvaillaan videoita tubeen/instagramiin. Onhan se paljon enemmän.

Itse awardsien alkaessa mua alkoi pikkasen jännittämään, yritin livahtaa ennen palkintojen jakoa illan muihin menoihin mutta sain niin merkittävän katseen ja pyynnön ettenkö nyt voisi jäädä vielä hetkeksi kun noita palkintojakin kohta jaetaan…
Tottakai mä jäin. Ja kannatti todellakin jäädä!!!

 


Minä ja Sara voitettiin Papupata podcastillamme Vuoden Sensaatio -palkinto!!!
En enää siltä jännityksen ja ihmetyksen sekaiselta tunnelmalta muista mitä kaikkea ihanaa meistä sanottiin mutta hyvin meillä on selkeesti sujunut!
Meidän kuunteluluvut on olleet aivan todella korkeita ja meidän kanssa on ollut  helppoa ja hienoa tehdä yhteistyötä. Voin kyllä allekirjoittaa tämän, musta oikeesti rehellisesti tuntuukin juuri tältä. Hommat sujuu erittäin saumattomasti, tää podcasthomma ja sen mukana tulleet yhteistyökuviot on sujuneet todella näppärästi!
Ollaan molemmat ihan sanattomia ja kiitollisia tästä kunniasta! Mä vastaanotin meidän molempien puolesta Papupadan molempien jäsenien palkintotaulut ja shamppanjat, tekstasin Saralle joka risteili jo merillä että:“ei jumankekka kato mitä me voitettiin!!!”

 

Tää oli ihan tajuttoman siisti juttu, lähdin aika kivoilla fiiliksillä viikonlopun viettoon toden totta.
Kiitos vielä Asennemedia ja kaikki ihanat tyypit jotka tapasin tuona iltana.

 

Kuvat otti ihana : Arttu Mustonen <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *